Zonair3D aplicarà un innovador material viricida als seus sistemes de purificació

Ara que la comunitat científica veu gairebé de forma unànime que la clau per protegir-se del coronavirus és cuidar l’aire que respirem en espais interiors, Zonair3D es converteix oficialment en la primera empresa del món en aplicar una tecnologia de nanofibres amb viricida en tots els seus productes de neteja i purificació d’aire interior. Aquesta mesura innovadora ha sigut desenvolupada pel CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques) i per BIOINICIA.

Després de mesos d’investigació, l’equip conjunt de les associacions destacades anteriorment, han aconseguit desenvolupar un material que desactiva per contacte el coronavirus SARS-CoV-2. La clau per haver aconseguit tal reacció és la composició del material, doncs està constituït per nanofibres amb ions de zinc que inactiven el coronavirus, bloquejant així, la capacitat d’aquest de dispersar-se per l’aire mitjançant aerosols i partícules que viatgen entre ells. 

Les nanofibres tenen un component viricida que és totalment innocu i que a més, incrementa la capacitat de filtració dels coneguts filtres HEPA H14 o ULPA U15, amb els que conta l’empresa Zonair3D. 

Igual que Zonair3D, veiem d’elevada importància aquest acord, ja que molts ciutadans podran protegir-se de forma més efectiva davant el coronavirus. I per altra banda, les empreses podran acondicionar els seus espais interiors per a que siguin encara més segurs. 

A Isp Grup som distribuidors oficials a Catalunya dels purificadors d’aire Zonair3D. Si la teva empresa encara no compta amb dispositius de neteja i filtració d’aire interior, contacta amb nosaltres per fer un estudi de les necessitats dels teus espais i protegeix als teus treballadors, clients i usuaris amb el líder del mercat.

Moltes gràcies pel vostre temps de lectura, esperem que us hagi servit d’utilitat i ens veiem a la propera! 

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: