Especial 8 de març: ISP Grup i el camí cap a la igualtat laboral

Avui dia encara acostumen a ser present nombroses barreres que dificulten la igualtat de tracte entre gèneres en moltes empreses. Tot i que ISP Grup sempre ha estat una empresa feminista, igualitària i que ha promogut la igualtat real, estem molts conscienciats amb la importància de ser autocrítics per poder continuar millorant. És per això que hem posat en marxa l’elaboració del Pla d’Igualtat amb la finalitat de dur a terme l’anàlisi de la situació actual i la confecció de les mesures per tal de ser cada dia més igualitaris en raó de gènere.

El Pla d’Igualtat és aquell en el que es recullen les mesures encaminades a garantir la igualtat real i efectiva entre dones i homes a l’entorn laboral.

L’objectiu principal del pla és integrar en la filosofia de les empreses la perspectiva de gènere, en tots els seus àmbits i departaments, i ser conscients dels continguts sexistes que encara són presents en el dia a dia, per dur a terme la seva erradicació.

Dades actuals sobre la igualtat de gènere a ISP Grup

 

ISP Grup sempre ha actuat seguint i promovent les línies de la igualtat entre dones i homes dins de l’organització, tenint una gran representació femenina tant en llocs de responsabilitat com en el total de treballadors i treballadores en general.

Les dades són:

  • El 60% de la plantilla està formada per dones.
  • El 75% dels llocs de responsabilitat estan ocupats per dones.

A Espanya encara queda molt camí per recorrer, es cert que s’ha avançat en els últims anys, però en cap cas l’avanç és suficient. La imposició legislativa de múltiples obligacions a les empreses no ha corregit completament la desigualtat entre gèneres, per la qual cosa resulten necessàries altres mesures en l’àmbit de l’educació, cultural i social, per a promoure realment una veritable igualtat entre dones i homes.

A ISP treballem per a que una igualtat entre dones i home sigui una realitat a la nostra empresa i que el 8 de març no s’hagi de celebrar com a jornada de reivindicació.

#DiadelaDonaTreballadora 💜

Tags:
No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: