Router WiFi 6 d’Orange: Quins beneficis aporta?

Donem la benvinguda al Router Wifi 6: més ràpid, amb més capacitat, ja que suporta un major nombre de dispositius connectats i més eficient en l’ús energètic.

Índice de contenidos

Què és el WiFi 6?

Wi-Fi 6 és un estàndard de transmissió sense fil que correspon a Wi-Fi 802.11ax. No es tracta d’una nova manera de connectar-se a Internet sinó d’una actualització del que ja hi havia. Concretament, la sisena generació Wi-Fi. Una actualització amb millores, més eficient, més ràpid i amb menor despesa energètica però que destaca, sobretot, per una millor gestió en múltiples dispositius.

A més, com succeeix amb els estàndards anteriors, el WiFi 6 és compatible amb totes les generacions de wifi. Així, qualsevol equip podrà connectar-se a un encaminador amb WiFi 6, encara que només obtindrà tots els avantatges del nou estàndard si és compatible amb ell.

Avantatges del router Wi-Fi 6

Gràcies a la millora de la connectivitat que proporciona el router Wifi 6, el client gaudirà els següents beneficis:

  • Un augment del 40% en la velocitat de navegació, el sistema selecciona de manera automàtica la millor banda de cobertura disponible per a oferir la màxima velocitat en qualsevol part de la casa.
  • Major potència i estabilitat del senyal i de la cobertura WiFi dins de la llar.
  • Màxim rendiment del senyal wifi quan hi ha molts dispositius connectats (tauletes, telèfons intel·ligents, portàtils, IoT, domòtica, etc…) i la millor qualitat de servei; Wifi 6 optimitza el rendiment de la xarxa sense fil quan hi ha molts usuaris connectats simultàniament.
  • Menor consum de bateria dels dispositius connectats.
  • Més privacitat en les dades gràcies a una major seguretat de la xarxa.

Innovació i sostenibilitat

Amb aquest llançament, Orange, que compta amb la xarxa que més persones connecta a Espanya, proporciona la solució més innovadora i diferencial de Wifi per als seus clients.

Orange també vol reafirmar amb aquest llançament el seu compromís amb la sostenibilitat i respecte mediambiental assegurant l’ús d’embalatges de cartó reciclat amb certificat FSC i tintes vegetals i casing de plàstic reciclat en aquests nous equips.

Aquesta iniciativa se suma al propòsit d’Orange d’aconseguir que l’experiència Wifi sigui excel·lent en una cosa tan rellevant per als seus clients com la connexió en la llar i els negocis, a través d’una tecnologia que de veritat els sigui d’utilitat.

Com aconseguir el meu Wifi 6

El nou Router WiFi 6 està disponible per als clients d’Orange, residencials o empreses amb tarifes Love de Fibra Pròpia / Indirecta 600 Mb o 1GB.

Si t’interessa tenir la teva empresa connectada al futur tecnològic, no dubtis en posar-te en contacte amb un dels nostres assessors de telecomunicacions, t’atendrà i crearem un pla per tu i la teva empresa.

Esperem haver-te ajudat i t’agraïm el teu temps de lectura, Fins a la propera!

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: