ISP Grup inaugura a Barcelona – Paral·lel una nova «smart store» Orange

ISP Grup de la mà de Orange, ha obert la seva sisena “Smart Store”. En aquest cas, a Barcelona Paral·lel. Es tracta d’una botiga dissenyada per a aprofitar al màxim les possibilitats de la creixent societat connectada i digital. Amb un espai amb diversos punts d’atenció, pensat per facilitar i aprofitar al màxim l’experiència en el punt de venda dels nostres clients.

L’establiment està ubicat al Carrer Sant Pau, 119 08001 Barcelona – Paral·lel i està obert de dilluns a dissabte de les 10:00 del matí fins a la 13:00 del migdia, i de 17:00 a 20:30 del vespre  per tal de poder donar un millor servei al client.

Què és una smart store?

El concepte de “smart store” implementat en aquesta botiga segueix el model de les noves àrees comercials. Més obertes, amigables i pensades per al nou món digital, amb un disseny modern, on es redefineix la relació amb el client, fent-la més digital i experiencial.

Els clients podran descobrir i provar tota mena de serveis i objectes connectats, per a treure el partit més gran de les comunicacions i eines digitals en qualsevol moment i en qualsevol lloc, ja sigui en la seva llar, en el seu negoci, en els seus desplaçaments o en els seus moments d’oci.

En aquest univers, podrà experimentar des dels últims serveis de telecomunicacions o els terminals més avançats del mercat, als nous objectes connectats que fan més senzill i entretingut el seu dia a dia.

ISP Grup aposta per la digitalització

Amb aquest establiment, ISP Grup ja compta amb 6  “smart stores” ubicades a:

Aquesta obertura consolida l’aposta del grup per la digitalització i suposa un pas endavant en el seu procés d’automatització, promovent una experiència de consumidor innovadora i actual adaptada a les noves tendències comercials.

Amb aquesta botiga, ISP Grup compta amb 28 establiments Orange repartits per 24 dels principals municipis de les províncies de Barcelona i Girona, fonamentant-se així com un dels principals distribuïdors de telecomunicacions del territori català.

Si tens pensat viure una experiència LOVE… ja saps on ens pots venir a saludar, t’esperem a la nostra nova “smart store” de Barcelona – Paral·lel!

Agraïm el teu temps de lectura, fins a una altra!

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: