ISP Grup va néixer el 1999 amb la visió de què les telecomunicacions serien el futur. A dia d’avui, hem aconseguit ser una empresa multiservei amb una metodologia de treball pròpia, diferenciada i especialitzada, oferint un valor afegit per satisfer qualsevol necessitat d’una empresa.

 

La nostra missió es fonamenta en oferir un servei personalitzat i de qualitat a tots els nostres clients, aportant solucions tecnològiques i industrials desenvolupades pels nostres equips tècnics.

 

20 anys després seguim apostant per la innovació i l’eficiència a cada projecte que desenvolupem.
ISP GRUP Familia ISP

Solució 360º per tot tipus d’empreses

 

Amb l’experiència de més de 20 anys al sector del retail, aportem solucions 360° per tot tipus de negocis. Cobrim totes les linies de negoci que la teva empresa necessita i les desemvolupem en diferents blocs:

 

Solució 360º per tot tipus d’empreses

 

Amb l’experiència de més de 20 anys al sector del retail, aportem solucions 360° per tot tipus de negocis. Cobrim totes les linies de negoci que la teva empresa necessita i les desemvolupem en diferents blocs:

 

Volem ser un referent al sector aportant la nostra pròpia metodologia de treball i innovació i facilitant l’accés al nostre Know How a tots els nostres clients.

 

Els nostres valors radiquen a l’esperit familiar que intentem compartir amb els nostres traballadors, impulsant l’esforç, la superació, ambició, humilitat i la sinergia entre ls persones que formen ISP Grup.

 

Tot això sota l’emblema MILLOREM JUNTS que ens suposa un mecanisme de superació i creixement constant amb la satisfacció de ser partícips de l’èxit dels nostres clients.

ISP GRUP Servicio integral 360 ISP Grup

Inaugurem la nostra primera botiga AMENA a la ciutat de Granollers.

Obrim amb ilusió la nostra segona botiga. Aquest pas ve acompanyat de convertir-nos en distribuïdor oficial homologat.

Un altre pas important per la nostra curta història. France Telecom realitza la seva expansió al mercat espanyol de les telecomunicacions i adquireix Amena. Neix la marca ORANGE.

Ampliem els punts de venda i obrim noves línies de negoci. Desenvolupem una xarxa d’instal·ladors amb un equip humà que fa possible que siguem un dels principals distribuïdors nacionals d’ORANGE.

El 2017 estrenem nova web! Punt de partida d’un gran projecte de futur amb grans reptes.

A ISP Grup caminem cap al futur focalitzats en la innovació, el desenvolupament sostenible i el valor humà.

Per què ISP Grup?

ISP GRUP Familia ISP
Empresa familiar

Sentir-se com a casa. Troba la proximitat d’una empresa familiar consolidada i la professionalitat d’un gran equip humà.

ISP GRUP Servicio integral 360 ISP Grup
Servei integral 360°

Genera valor a les teves comunicacions. Servei integral 360° en el que dissenyem i instal·lem sistemes de telecomunicacions per particulars i empreses.

ISP Grup líderes en Catalunya
Líders a Catalunya

Confia en l’experiència de ISP Grup: 20 anys sent referència a Catalunya i avalant per més de 1.500 empreses.

Servicio y atención personalizada ISP Grup
Servei d’atenció personalitzada

Deixa’t mimar. Per nosaltres TU ets el més important i t’assignem un únic interlocutor que t’acompanyarà a cada fase del projecte.

Vols treballar amb nosaltres i formar part del nostre equip?

Si deseas más información sobre alguno de los servicios de ISP Grup:            

Call Now Button