fbpx

ISP Grup als mitjans de comunicació

“El poder d’avui no està als canals sinó als continguts”
ISP GRUP

Notes de premsa i mencions en articles de mitjans de comunicació

«ISP Grup obre la seva primera Smart Store a Girona»

17/02/2020

Notícia que parla de la inauguració de la nostra primera Smart Store a Girona. La notícia recull també els actes que es van realitzar per la celebració durant la jornada tant a l’interior de la botiga com a l’exterior.

Mitjans als que apareix aquesta notícia:

ISP GRUP

«ISP Grup incorpora cinc punts de venda a Catalunya»

05/11/2019

Notícia que parla de la incorporació de cinc establiments a la nostra xarxa de punts de venda amb els que passem de 22 a 27 botigues repartides per diferents municipis de Barcelona i Girona sota la presència d’Orange Espanya. A més de la notícia dels punts de venda, a l’article també es destaca el nostre servei 360° o la celebració del nostre vintè aniversari.

Mitjans als que apareix aquesta notícia:

ISP GRUP

«ISP Grup, Fishhh, Panet i Familia Torres s’adhereixen a Comertia»

16/04/2019

Notícia de la incorporació de diverses empreses a Comertia, entitat que agrupa empreses del retail amb marca reconeguda, entre les quals es troba ISP Grup.

Mitjans als que apareix aquesta notícia:

Articles a d’altres webs

ISP Grup a l’Associació Catalana de Franquiciadors

 

L’ACF és “una eina per la promoció del sistema de franquícies i la defensa dels principis deontològics que el caracteritza, al mateix temps de prestar serveis informatius, administratius i tècnics els seus associats”

«ISP Grup obre la seva primera Smart Store a Girona.»

17/02/2020

La ACF publica una nota de premsa en la qual parla sobre la inauguració de la nostra primera Smart Store a la ciutat de Girona.

«ISP Grup incorpora 5 noves botigues a Catalunya.»

04/11/2019

La ACF publica una notícia que parla dels 5 últims punts de venda sumats a la nostra xarxa d’establiments amb els quals arribem a 27 botigues.

«Donem la benvinguda a un nou servei a ISP Grup: l’eficiencia energética.»

14/10/2019

La Associació Catalana de Franquiciadors (ACF) publica una notícia sobre la incorporació de l’eficiència energètica com a nou servei d’ISP Grup.

«ISP Grup, el teu expert en franquícies i retailers»

26/04/2019

Article a la secció de notícies de l’ACF a la que destaquen l’experiència d’ISP Grup al sector del retail i el nostre servei eficient i de qualitat.

ISP Grup el teu millor aliat

04/04/2019

Article dedicat a ISP Grup a la secció de notícies de l’ACF en la que a més de parlar dels nostres serveis, ens defineixen com “El millor partner per les empreses franquiciadores”.

«Acord de col·laboració entre ISP Grup i l’ACF»

06/11/2018

Entrada a la secció de notícies de l’ACF sobre l’acord de col·laboració aconseguit entre ISP Grup i l’Associació Catalana de Franquiciadors.

ISP Grup en Comertia

 

Comertia és l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació i experiències.

Pàgina dedicada a ISP Grup

Dintre de l’apartat de marques que pertanyen a l’associació, ISP Grup compta amb una secció a la qual es donen a conèixer els nostres serveis.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: