ISP Grup als mitjans de comunicació

“El poder d’avui no està als canals sino als continguts”
ISP GRUP

Notes de premsa i mencions en articles de mitjans de comunicació

«ISP Grup obre la seva primera Smart Store a Girona»

17/02/2020

Notícia que parla de l’inauguració de la nostra primera Smart Store a Girona. La notícia recull també els actes que es van realitzar per la celebtració durant la jornada tant a l’interior de la botiga com a l’exterior.

Mitjans als que apareix aquesta notícia:

ISP GRUP

«ISP Grup incorpora cinc punts de venda a Catalunya»

05/11/2019

Notícia que parla de la incorporació de cinc establiments a la nostra xarxa de punts de venda amb els que passem de 22 a 27 botigues repartides per diferents municipis de Barcelona i Girona sota la presència d’Orange España. A més de la notícia dels punts de venda, a l’article també es destaca el nostre servei 360° o la celebració del nostre vintè aniversari.

Mitjans als que apareix aquesta notícia:

ISP GRUP

«ISP Grup, Fishhh, Panet i Familia Torres s’adhereixen a Comertia»

16/04/2019

Notícia de l’incorporació de diverses empreses a Comertia, entitat que agrupa empreses del retail amb marca reconeguda, entre les quals es troba ISP Grup.

Mitjans als que apareix aquesta notícia:

Articles a d’altres webs

ISP Grup a l’Associació Catalana de Franquiciadors

 

L’ACF es “una eina per la promoció del sistema de franquícies i la defensa dels principis deontològics que el caracteritza, al mateix temps de prestar serveis informatius, administratius i tècnics al seus associats”

«ISP Grup obre la seva primera Smart Store a Girona.»

17/02/2020

La ACF publica una nota de premsa en la que parla sobre la inauguració de la nostra primera Smart Store a la ciutat de Girona.

«ISP Grup incorpora 5 noves botigues a Catalunya.»

04/11/2019

La ACF publica una notícia que parla dels 5 últims punts de venta sumats a la nostra xarxa d’establiments amb els que arribem a 27 botigues.

«Donem la bienvenida a un nuevo servicio a ISP Grup: l’eficiencia energética.»

14/10/2019

La Associació Catalana de Franquiciadors (ACF) publica una notícia sobre la incorporació de l’eficiència energètica com a nou servei d’ISP Grup.

«ISP Grup, el teu expert en franquícies i retailers»

26/04/2019

Artícle a la secció de notícies de l’ACF a la que destaquen l’experiència d’ISP Grup al sector del retail i el nostre servei eficient i de qualitat.

ISP Grup el teu millor aliat

04/04/2019

Artícle dedicat a ISP Grup a la secció de notícies de l’ACF en la que a més de parlar dels nostres serveis, ens defineixen com “El millor partner per les empreses franquiciadores”.

«Acord de col·laboració entre ISP Grup i l’ACF»

06/11/2018

Entrada a la secció de notícies de l’ACF sobre l’acord de col·laboració alcançat entre ISP Grup i l’Associació Catalana de Franquiciadors.

ISP Grup en Comertia

 

Comertia es l’Associació Catalana de la Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa empreses de retail amb marca reconeguda, vocació de creixement i voluntat de compartir informació i experiències.

Pàgina dedicada a ISP Grup

Dintre de l’apartat de marques que pertanyen a l’associació, ISP Grup compta amb una secció a la que es donen a conèixer els nostres serveis.

Si deseas más información sobre alguno de los servicios de ISP Grup:            

Call Now Button