fbpx

ISP Grup reforça la seva presència a Girona amb 4 noves botigues Orange

El passat 1 de març de 2022, ISP Grup va passar a gestionar 4 nous punts de venda Orange a la província de Girona de forma simultània.
Això ha suposat l’aterratge a quatre noves ciutats en les quals anteriorment no tenia presència;

Amb aquestes noves botigues, ISP Grup arriba a la xifra de 28 establiments Orange repartits per 24 dels principals municipis de les províncies de Barcelona i Girona, consolidant-se així com un dels principals distribuïdors de telecomunicacions del territori català.

Una xarxa històrica de 28 punts de venda

ISP Grup va néixer l’any 1999, amb la visió de què les telecomunicacions serien el futur. Avui dia, han aconseguit consolidar-se com un partner de confiança per al Grup Orange, amb una metodologia de treball pròpia, diferenciada i especialitzada, oferint un valor afegit per a satisfer qualsevol necessitat.

Un exemple de resiliència en el sector del Retail

ISP Grup ha demostrat una gran capacitat d’adaptació en tot moment, gestionant els espais comercials de forma interna, generant espais segurs, modificant horaris, i organitzant els seus recursos humans amb extrema agilitat, per mantenir la interacció directa amb l’usuari final, durant la pandèmia, i demostrant, juntament amb altres empreses de Comertia, que el sector retail no es rendeix tan fàcilment.

Bones expectatives de creixement i nous reptes per al Grup

A més de l’ampliació de la xarxa de punts de venda, el grup especialista en retail, seguretat, i telecomunicacions està duent a terme altres projectes:

  • Ofereix serveis de telecomunicacions a empreses mitjançant una xarxa d’assessors comercials experts, oferint una atenció personalitzada a Pimes i autònoms
  • Amb l’experiència adquirida en la gestió de la seva xarxa retail, ofereix un servei 360º a altres empreses de retail amb la gestió integral de locals comercials a nivell de manteniment, instal·lacions i un servei claus en mà de preparació per a obertura de nous punts de venda
  • Un altre aspecte crucial ha estat el recent llançament en 2021 de Protegim, la seva pròpia solució d’alarma per a residencial i negocis, amb un enfocament de qualitat i un servei de proximitat per a ciutadans i empreses de catalunya.
  • A més de la seva homologació com a empresa de seguretat privada recentment ha renovat la seva certificació en Protecció contra incendis

Si tens pensat viure una experiència LOVE… ja saps on ens pots venir a saludar, t’esperem a les nostres botigues!

Agraïm el teu temps de lectura, fins a una altra!

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: