Barcelona Tech Spirit, l’event sorgit de la cancel·lació del MWC

Avui dilluns 24 de febrer, era la data en que hauria de començar el Mobile World Congress (MWC) de Barcelona. Malauradament aquest esdeveniment es va cancel·lar per la por al contagi i l’amenaça del Covid-19. Aquesta cancel·lació va supossar una molt mala notícia pel sector econòmic i turístic de Barcelona, però el teixit emprenedor de Barcelona i Catalunya va sapiguer reaccionar molt ràpidament. Fruit d’aquesta cancel·lació n’ha sorgit una nova oportunitat, el Tech Spirit Barcelona.

Tech Spirit Barcelona és una iniciativa sorgida de manera espontània arran de la cancel·lació del 4YFN i Mobile World Congress. L’esdeveniment, gratuït, va obrir les portes ahir 24 de febrer i ho farà fins al 27 de febrer. El Tech Spirit Barcelona comptarà amb 45 activitats a la Llotja de Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona, 108 esdeveniments per tota la ciutat, prop de 60 ponents nacionals i internacionals i més de 100 inversors de capital de risc.

Entre els més de 60 conferenciants estarà el xef Ferran Adrià, el professor de la Universitat de Berkeley, Jerome S. Engel, el publicista Toni Segarra, el futbolista i emprenedor Esteban Granero i Tatxo Benet de Mediapro. Representants de Holaluz, eDreams, Badi, Telegram, Glovo, TravelPerk, Uber, Microsoft Research, Vilynx, així com de ImaginBank, InnoCells (Banc Sabadell) i Adevinta també protagonitzaran la jornada.

Organitzat per l’associació Barcelona Tech City (la principal associació d’emprendedors de la ciutat) el Tech Spirit Barcelona compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat, el Govern central, la fundació Mobile World Capital, el Consorci de la Zona Franca i la Cambra de Comerç de Barcelona.

La iniciativa, que només se celebrarà enguany, també compta amb el suport d’empreses com CaixaBank, Banc Sabadell, Acciona, Sorigué, DWF-RCD, Epson, ICF, Meetmaps, Social Point així com el treball de Signatura, Llorente i Conca, Mortensen, McCann, DAMM, LaFamiglia i El Palauet.

El Tech Spirit Barcelona pretén ser un punt de trobada de reunions i conferències que anaven a produïr-se durant la celebració d’aquests congressos però que amb les seves respectives cancel·lacions es van veure perjudicades.

Una mostra més d’èxit de l’emprenedoria catalana

Aquest esdeveniment muntat a contrarellotge compta amb un pressupost de quasi 500.000€, acollirà un ampli ventall d’activitats i espera la visita de més de 3.000 professionals. Barcelona Tech City creu que la xifra d’assistents a tots els actes d’aquesta setmana podria elevar-se fins a la 10.000 persones, segons ha comunicat l’organització. Les xerrades i tallers tindran com objectiu que les startups aconsegueixin fer els negocis i vincles que es tenien previstos tant al 4YFN com al Mobile.

Es cumpleixin o no les previsions d’aquest esdeveniment, el que es demostra es la capacitat de reacció i organització de l’entramat empresarial de Catalunya. Per tant, sota la nostra opinió ja és tot un èxit. Enhorabona a tots els que s’hi han deixat la pell.

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: