Millors mòbils per empreses en aquest 2021

Millors mòbils per empreses en 2021: Samsung Galaxy S21

El mercat de Smartphones creix constantment. Existeix una varietat molt àmplia d’opcions, però si estàs pensant en actualitzar els dispositius de la teva empresa, una gran elecció seria el nou Samsung Galaxy S21. Si de veritat t’interessa la nova creació de Samsung, llegeix fins al final, tenim una sorpresa per tu.

Un dels beneficis és el del ajustament del preu, que no ha influït en la utilització de materials i la qualitat del dispositiu, el principal objectiu per Samsung és arribar a un número de públic objectiu més elevat. 

Però això és només el començament, les millores principals que proporciona el nou S21 són:

 • Bateria amb més capacitat. Treballa on vulguis sense preocupacions, càrrega ultrarràpida.  
 • Càmeres d’alta resolució. Captura imatges amb més colors i més contrastos.
 • Processadors més ràpids. Més potent y menys consum, fes més amb menys temps.  
 • Seguretat màxima. Lector d’empremta ultrasonic, més ràpid y més segur.
 • 5G. Tots els dispositius de la gamma es poden connectar a la nova xarxa 5G.
Call to Action

Entrem una mica més en detall a l’últim dels beneficis de la llista, ja que és una de les incorporacions més importants. Tota la gama de terminals Galaxy S21 disposa d’un sistema d’antenes que proporcionen cobertura 5G a la xarxa mòbil.

Samsung Galaxy S21Ultra 5G

L’aposta forta de la marca és el germà gran de la gamma, el model més potent i millorat. Un dispositiu pensat per estar adaptat a l’última tecnologia de xarxa mòvil, el 5G. Segons el fabricant, es tracta d’un terminal amb un disseny èpic. El Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Detall càmara S21 Ultra

A més, Samsung ha millorat la càmera a nivells molt elevats. Ara podràs gravar vídeos amb definició 8K i podràs capturar fotos inèdites al mateix temps. També incorpora un xip més ràpid i potent, per que totes les teves accions amb el dispositiu siguin molt més àgils. 

I si ets dels propensos a caigudes de telèfon, Samsung també ha pensat en tu. Ha incorporat a l’equació el vidre Gorilla, que ja sona prometedor, més resistent fins al dia d’avui. Aquest augmenta la protecció no només per la part de davant (pantalla), sinó que també per la part de darrere.

Avantatges per al teletreball

Com hem vist anteriorment, el nou Samsung Galaxy S21 millora en moltes de les facetes de les quals ja era un dels primers de la seva classe. Però inclou eines que et poden resultar útils per tu i pels teus treballadors. 

Aquest dispositiu pot convertir-se en una oficina mòbil, utilitza el Samsung DeX. L’única cosa que has de fer és iniciar DeX al telèfon, això et permetrà connectar-te a dispositius externs com televisors, ordinadors… podràs crear presentacions, documents de treball o fins i tot crear una aula virtual. Al mateix temps, pots seguir treballant amb el teu mòbil, comprovar missatges o organitzar tasques.

Teletreball

Sabent això, el S21 conté un balanç perfecte. Disposes de les millors eines per a l’ús del telèfon a manera personal i d’altra banda, permet la seva utilització com a mètode de treball, de manera que podràs oblidar problemes com traslladar informació, arxius o documents del teu dispositiu mòbil a altres dispositius.

Parlem una mica de preus

Com hem dit anteriorment, Samsung ha estat capaç de rebaixar el preu en 50 euros comparant-lo amb models anteriors. Però tot i haver realitzat tal acció, els preus per accedir a un d’aquests terminals són els següents:

 • Samsung Galaxy S21 (128 GB): 859 euros
 • Samsung Galaxy S21 (256 GB): 909 euros
 • Samsung Galaxy S21 + (128 GB): 1.059 euros
 • Samsung Galaxy S21 + (256 GB): 1.109 euros
 • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (128 GB): 1.259 euros
 • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (256 GB): 1.309 euros
 • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (512 GB): 1.439 euros
Samsung Galaxy S21 Series

Si has arribat fins aquí, tenim una bona notícia. Coneixent els beneficis que pot aportar el Samsung S21 al teu negoci, la facilitat i tranquil·litat a l’hora de treballar utilitzant el dispositiu i les gamma de preus en què es mou…

Vols saber si pots accedir al nou Samsung de forma gratuïta?

El primer pas és omplir el formulari on sol·licitem informació sobre les condicions de la teva tarifa, és molt ràpid i senzill de fer, sense complicacions. No et preocupis, la possible recompensa serà molt més gran que el temps que empraràs en ell.

Esperem haver-te ajudat i t’agraïm el teu temps de lectura, fins la propera!

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: