Aerosols com a via de contagi més habitual de la COVID-19

El que es rumorejava uns mesos enrere, sembla que ha anat agafant forma i redundància en els últims dies. Com era d’esperar, s’ha confirmat que la principal via de contagi per la COVID-19 és el mitjà aeri… en definitiva; els aerosols.

¿Què són els aerosols?

 

El SARS-COV-2 són petites partícules d’una mida diminuta que suren en l’aire per un determinat temps i que, per tant, poden ser inhalades per qualsevol persona. Aquests àtoms poden contenir el virus, i del fet de la barreja entre les gotes líquides i les partícules en aire, es produeixen els aerosols. Dit virus, es produeix per l’emissió de respirar, parlar, esternudar, etc. En definitiva, els estem generant contínuament.

Molts estudis han reforçat la teoria que aquesta via ha estat la causant de la tan aclaparadora i precipitada expansió de la COVID-19 per tot el món. No obstant això, uns dies enrere, el mateix Ministeri de Sanitat recomanava un correcte ús de ventilació i climatització en els espais tancats. Es pot adequar el seu funcionament perquè aquestes actuïn com una mesura més de prevenció contra el contagi, formant part de la solució. Així mateix, un Informe científic sobre vies de transmissió SARS-COV-2 realitzat per experts espanyols dirigit cap al Ministeri de Ciència i Innovació d’Espanya apunten que: «Hi ha una evidència significativa sobre la transmissió de la infecció per SARS-COV-2 per via d’aerosols», i assenten també que: «És la forma de transmissió dominant i la forma més habitual de contagis en esdeveniments de super-propagació ».

Mesures de prevenció

 

Per evitar una propagació i actuar per disminuir el risc d’expansió de virus, els experts recomanen ventilar o filtrar l’aire interior dels espais tancats ja sigui amb o sense individus, per reduir la transmissió per aerosols. No obstant això, encara segueix en rigor la normativa d’evitar esdeveniments amb alta densitat de persones. A el mateix temps, aquestes mesures han de conviure amb les encara vigents mesures d’higiene i distanciament social.
En els espais tancats, l’aire está contaminat fins a 8 vegades més que a l’aire lliure. És per això que filtrar l’aire dels teus locals és bàsic per a millorar la qualitat de vida dels teus clients i treballados i garantir un entorn segur i saludable. Tanmateix, la clau per eliminar els aerosols és tenir una bona ventilació. I com no s’ha arribat a aconseguir ventilant l’espai, l’alternativa es filtrar l’aire.

Purificadors d’aire Zonair3D

 

Els aparells Zonair3D™ eliminen tot allò present en l’aire que pot posar en risc la vida dels qui el respiren: virus, bactèries, fongs, pols, pòl·len i fins i tot gasos i vapors. Els investigadors estimen que més d’un 75% de les infeccions s’estarien produint per la via dels aerosols, per tant, una filtració d’aire en els espais tancats es totalment necessari.
El seu sistema de filtratge, amb 3 etapes, elimina fins al 99,999% de les partícules ultrafines, virus i bactèries, gasos contaminants, òxid de nitrogen, COVs, ozó, etc. Són sistemes de màxima durabilitat i tenen garantia de qualitat. Són perfectes per a naus, hotels, centres comercials, centres mèdics, concessionaris, cinemes i teatres o biblioteques.

purificador-zonair


o trucan’s al 900 52 52 01

Si has arribat fins aquí i vols saber més sobre la nostra empresa o sobre els Purificadors d’aire Zonair3D™, no dubtis en deixar-nos un comentari. Si ho prefereixes ens pots enviar un correu a hola@ispgrup.cat. També trucar-nos al nostre telèfon gratuït d’atenció a client 900 52 52 01. Moltes gràcies pel teu temps i fins al nostre proper post!

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup:            

Call Now Button