ISP i la nova cultura del manteniment

El sector industrial i sobretot el món del manteniment per a empreses, ha treballat durant molts anys de la mà del conegut com a manteniment correctiu. Ara, a ISP, hem començat a implantar un model diferent. En aquest article descobrirem quines són les avantatges i els beneficis que suposa comparant-lo amb el manteniment correctiu.

Comencem pel principi. El primer que realitzem és un anàlisi previ que ens permet identificar quins elements necessiten d’un manteniment programat. Analitzem la vida útil de les instal·lacions per poder crear una planificació que s’adapti al teu negoci. 

Veiem doncs quins són els principals beneficis d’aquest tipus de manteniment: 

  • Redueixes costos, evites revisions i manteniments correctius abusius. 
  • Millora de la imatge de marca, les instal·lacions sempre estaran en les millors condicions, fet que també afecta positivament en l’ambient laboral.
  • Rendiment òptim, tots els equips funcionant amb eficiència i eficàcia.

Treballem per canviar la cultura del manteniment correctiu transformant-lo a manteniment programat. D’aquesta manera i havent vist els beneficis, concluïm que amb aquest model estalviem en temps i en materials.

Què inclou el nostre manteniment programat? Doncs tot els aspectes relacionats amb la climatització, electricitat, fontaneria, ACS i tot el que sigui referent a tancaments i façanes.

El manteniment correctiu

És el principal mètode que s’ha utilitzat en el sector industrial i en tots els àmbits en general. Quan es trenca una cosa, s’arregla. El que ISP implementa, és un mètode que et permet preveure si alguna cosa s’acosta a la seva obsolescència o al fi de la seva vida útil. D’aquesta manera, molt poques vegades tindràs actius de l’empresa deteriorats o sense funcionar.

No cal oblidar que els imprevistos i els accidents passen, per tant a banda d’aplicar un manteniment programat i preventiu, no oblidem el correctiu, ja que hi ha vegades que no es pot evitar.

Per tant, a continuació exposem quins són els factors que utilitzem al aplicar un manteniment de mètode correctiu:

  • Com que som l’únic proveïdor, ens permet actuar amb rapidesa i estalviar en costos
  • Optimització de forces, si tens contractat el manteniment preventiu tindràs beneficis. 
  • Garantia i qualitat, actuació tècnica d’especialistes qualificats
  • Personalització, realitzem un estudi personalitzat en cada actuació.

El valor del servei 360º

L’experiència de més de vint anys en el sector retail, ens permet aportar solucions 360º per a tot tipus d’empreses. Però què significa aplicar un servei 360 graus?

Doncs és molt senzill, unifiquem el servei, oblida’t d’haver de canviar d’empresa cada vegada que vulguis arreglar coses diferents. ISP es converteix en l’únic interlocutor, per tant guanyaràs en comoditat i proximitat. A més, digues adéu a problemes per períodes de vacances, a ISP treballem 365 dies l’any.

Disposar d’un servei 360º aplicant un manteniment programat, significa tenir sempre el teu centre de treball en les millors condicions. Això reforça la imatge del punt de venta i la imatge que reben els clients.

Quin és el nostre motor?

El nostre principal motor són els nostres equips, som el que som gràcies a ells. Són el nostre motor diari i el factor principal que ens fa diferents. Sempre tindràs un equip especialitzat a la teva disposició per acompanyar-te i ajudar-te en tots els nostres projectes.

Disposem de més de 70 vehicles a la teva disposició i també comptem amb un servei d’urgències i unitats mòbils.

I doncs, vols disposar del teu espai de treball sempre al 100%? Si t’interessa la nostra cultura de manteniment no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Un assessor t’atendrà i crearem un pla per tu i la teva empresa. També pots sol·licitar un estudi gratuït aquí.

T’agraïm el temps de lectura i esperem que t’hagi sigut d’utilitat. Fins la propera!

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup:            

Call Now Button