ISP Grup es converteix en majorista de les marques Lowcost del grup Orange

Des de finals de l’any 2020, a ISP GRUP hem ampliat la nostra àrea de telecomunicacions assumint funcions com a majorista de les marques Lowcost d’Orange, entre les quals s’inclouen Simyo, Jazztel, Amena i Orange Mundo.  La nostra tasca consisteix a refermar el canal distribució d’aquestes marques mitjançant la captació i la gestió de punts de venda d’informàtica, components elèctrics, i telecomunicacions, així com la instal·lació d’estands de venda directa al públic a grans superfícies.

Un pas més per ser un referent en telecomunicacions a Catalunya

La gestió de, fins ara, uns 350 punts de venda com a majorista de marques Lowcost s’afegeix a la nostra xarxa de 25 botigues pròpies Orange i al nostre servei de telecomunicacions per a PYMES i autònoms. Aquest nou projecte, suposa un pas més per afiançar encara més la relació amb l’operador i el lideratge al territori.

A què es deu el creixement de les marques Lowcost al mercat

El que fa tan sols un parell d’anys, era considerat com un segment residual s’ha convertit en un element clau de l’estratègia de creixement i competitivitat dels operadors de telecomunicacions. Algunes de les raons principals són les següents:

  1. Simplificació de telecomunicacions en general. Aporten connexions senzilles, fàcils i transparents. 
  2. Tarifes adaptatives a les diferents necessitats, tenen com a objectiu fer accessibles les telecomunicacions a tots els públics. 
  3. Processos senzills i adaptats. Es tracta de marques que solen estalviar-se els processos llargs i feixucs, simplifiquen els temes burocràtics i les condicions, pel que és molt més senzill de contractar. 
  4. L’últim benefici important és que la majoria no tenen permanència, per la qual cosa si no estàs satisfet amb el servei en qualsevol moment o t’ho repenses, podràs deixar-ho sense cap problema. 

Vols vendre les marques Lowcost d’Orange?

Estem a la recerca de nous partners interessats a oferir als seus clients els serveis i productes d’aquestes marques com a complement al seu negoci. Si tens clientela potencial o punts de venda i estàs interessat contacta amb nosaltres

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: