Tot el que pots aconseguir amb la teva tarifa Orange

En aquest article, podràs informar-te de totes les possibilitats de promocions, descomptes en dispositius i dels serveis que pots adquirir si disposes d’una tarifa Orange.

Comencem amb les novetats

Amb les tarifes Love Empresa, disposes d’un servei d’assistència jurídica Legálitas totalment gratuït. Per tant, comptaràs amb protecció legal per la teva empresa si la necessites, sense haver de tramitar cap cost

Inclou com hem dit anteriorment, protecció legal per a la teva empresa, resposta professional als assumptes legals que puguin sorgir durant la teva jornada laboral, consultes sobre ERTES, ajudes o deduccions… i també terminis de pagaments d’impostos per a Pimes i autònoms, recuperació dels impagats i consultes generals ilimitades.

Quines promocions tinc al meu abast?

Si comptes amb les tarifes Love Empresa 3 i 5, disposes d’un 20% de descompte durant un any. A més dins d’aquestes dues tarifes també s’inclouen 24 mesos gratis d’Amazon Prime, l’assistència jurídica de Légalitas, consultes al teu “expert” de Orange i permisos de Microsoft 365 “bàsic”. 

Per altra banda, amb les tarifes Love Empresa 10 i 20, tindràs un descompte del 10% durant dos anys, a més amb la 10, disposes de una instal·lació de centraleta i amb la 20, de dues instal·lacions. Recordem que les centraletes són una eina molt poderosa pels temps que vivim, on el teletreball ha cobrat més força que mai. 

I seguint amb les promocions útils pel treball a distància, trobem la connectivitat multiseu, disponible de forma gratuïta amb les tarifes Love Empresa, la qual podràs donar d’alta tu mateix a través de la plataforma “Extranet”. Això et permetrà configurar trucades des de seus diferents, passant sempre per una centraleta que pot derivar trucades. I no t’ho perdis, durant sis mesos, aquest servei és completament gratuït, fins i tot si no disposes de fibra, la instal·lació d’aquesta també és totalment gratis. 

Ja per últim, destaquem el “Pack Teletrabajo Empresa”. Si contractes fibra de 600Mb o 1Gb, t’enduràs un router Livebox WIFI 6. Amb aquest router milloraràs:

Sabies que amb les teves tarifes Orange, disposes d’ofertes en dispositius?

Comencem amb el Pack Teletreball Empresa, amb aquesta oferta podràs emportar-te la teva oficina amb tu. Com? Amb Love Empresa 5 disposes de finançament per obtenir un portàtil LG, un smartphone també LG amb un monitor de regal, a més de tres smartphones per només 1,5 €/mes. 

Atenció perquè aquesta oferta és molt interessant. Al comprar el nou Xiaomi Mi 11 5G, t’emportaràs un purificador Mi Air Purifier 3H. A més de equipar a la teva plantilla amb un dels millors smartphones del mercat, podràs protegir-los de virus, contaminació i d’altres partícules malígnes suspeses a l’aire de la teva oficina.

mask_LG

Una de les promocions més interessants també és la de la nova mascareta que ha creat la marca LG. La LG Puricare Air Purifying Mask, proporciona un alt nivell de protecció, a més de comoditat i disposar d’un filtre HEPA 13. Està fabricada amb silicona de grau mèdic i compta amb seguretat electromagnètica. 

Ja per últim recordar que amb les tarifes Love Empresa, disposes d’una assegurança per als teus terminals mòbils. Els descomptes que s’hi poden aplicar depenen del número de terminals que tinguis contractats. Comptaràs amb una protecció total pels teus smartphones i tablets.

Esperem que aquest article t’hagi sigut de utilitat i t’agraïm el temps de lectura. Fins la propera!

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: