Com podem ajudar al teu negoci en aquest 2021

Després de l’esperada sortida de l’any 2020, les empreses s’han trobat amb una sèrie de reptes importants que han d’abordar en aquest nou any. El famós teletreball, la deslocalització dels empleats, adoptar mesures per prevenir els contagis per COVID-19 o afrontar la pujada de preus de llum i gas, entre d’altres. Tots ells es poden resumir en un de sol: augmentar l’eficiència i generar confiança. En aquest post t’expliquem com pots fer front a tots aquests reptes.

Serà important estar pendents de temes com les compres “contactless” o les noves mesures com la recollida a botiga dels productes, preveient una clara recuperació del consum quan la pandèmia passi. Gran part d’aquests canvis, passen per millorar la teva xarxa de telecomunicacions. En aquest post t’expliquem com pots fer front a tots aquests reptes.

El teletreball ja és oficial, moltes empreses ja l’han fitxat i sembla que serà amb contracte indefinit. Així que el primer que hauràs de fer és disposar d’una xarxa d’Internet segura que permeti realitzar videotrucades de qualitat, sense por a perdre la connexió en cap moment. Ja que un dels temes que s’ha implementat a causa del teletreball, és el conegut com lideratge en remot. Són molts els directius o caps d’equip que han de donar instruccions o han de mantenir comunicació amb gent que es troba a km de distància. Però està clar que les reunions entre treballadors i entre departaments s’han convertit en el pa de cada dia.

Un altre punt interessant és disposar d’una oferta de telefonia que s’adapti de veritat al teu nou model de treball. Si encara no has revisat la factura de telefonia fixa i mòbil hauries de fer-ho ja. Una de les prioritats és instal·lar fibra òptica, les teves comunicacions ho agrairan i com a resultat els teus equips també. Un altre punt clau és el 5G, qui no ha sentit parlar d’ell? El primer que hauries de fer és veure si la teva zona et permet utilitzar aquesta tecnologia. En cas afirmatiu, pots contactar amb la teva companyia de telèfon per sol·licitar aquest servei.

Com combatre la COVID-19

Coneixem bé l’opció del teletreball, però també és cert que moltes empreses necessiten tornar a les seves oficines físicament. O simplement perquè el seu mètode de treball s’adapta i funciona millor face to face.

Però sí, has pensat bé, no podem tornar als nostres espais habituals tan fàcilment. Aquests han d’estar equipats amb productes que certifiquin la protecció dels treballadors i consumidors. Entre els productes recomanats per les autoritats es troben els purificadors d’aire ZONAIR3D, capaços de filtrar en tres fases diferents:

  1. Filtració d’alta eficiència per partícules grans i mitjanes.  
  2. Tecnologia de filtratge de gasos GRSystem.  
  3. Filtre absolut per micropartícules.  

De fet el Ministeri de Sanitat recomana l’ús dels purificadors que disposin de filtres hepa 13 o superior, condició que compleixen els productes de ZONAIR3D. Es recomana el seu ús en centres de treball, en espais comercials i en espais interiors públics com les aules dels col·legis.

A part d’utilitzar filtres d’aire es recomana utilitzar termòmetres, controls d’accessos, dispensadors de gel intel·ligents, controls d’aforament… i per descomptat mantenir distància entre els treballadors i sempre portar posada la mascareta.

Com fer front a la pujada de preus de llum i gas

Ja per súmmum, les borrasques d’aquest hivern no només ens van portar vent, neu i baixes temperatures, sinó que també va donar un cop sobre la taula on es trobaven les nostres factures de llum i gas. Provocant una pujada que en poques setmanes va triplicar els preus habituals.

Però, hi ha alguna manera de remediar aquesta escalada de preus? Doncs sí, no hi ha millor moment per revisar les factures i veure si s’adapten de veritat a la teva empresa. L’eficiència energètica s’ha convertit en un punt vital. Les nostres oficines, naus, magatzems… han de ser eficients amb el medi ambient, això repercutirà de manera favorable en les factures.

Cada vegada són més les empreses que utilitzen energies renovables, perquè l’estalvi energètic que genera és real, s’usa només la llum que es necessita i l’energia estrictament necessària. El més possible és que les teves instal·lacions estiguin fent servir energia innecessària.

Com superar amb èxit aquests reptes? La importància d’un servei 360º

En ISP oferim un servei 360º capaç d’abordar i tractar tots i cadascun dels aspectes esmentats anteriorment, tenint en compte com és cada client, què necessita cada projecte en particular i adaptant-nos a les seves necessitats individuals.

Si estàs interessat en explotar tots els teus recursos pots començar per omplir un formulari ben senzill. Si ho prefereixes també pots enviar-nos un mail a hola@ispgrup.cat o trucar-nos al 900 52 52 01. Gràcies per la teva lectura, fins la propera!

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: