C脿meres termogr脿fiques: el nou rival del coronavirus

Les precaucions davant del coronavirus (Covid-19) s贸n cada cop m茅s rellevants i dr脿stiques degut a les mesures que a pres el Govern Espanyol com ara el confinament de les persones a casa. Com ja sabem tots en aquestes al莽ades, el coronavirus 茅s un virus que es propaga tres vegades m茅s r脿pid que un virus com煤 com la grip. Malgrat aix貌, moltes empreses segueixen en ple funcionament i 茅s per aquest motiu que moltes d鈥檈lles estan instal路lant nous protocols d鈥檃ctuaci贸 en les seves instal路lacions per detectar possibles casos d鈥檃questa malaltia.

“Detectar la malaltia a temps 茅s clau per evitar futures transmissions”聽

 

Un dels elements m茅s importants per aquesta detecci贸 immediata del coronavirus s贸n les c脿meres termogr脿fiques que mostren temperatures anormals de m煤ltiples persones en temps real i a dist脿ncia per a prevenir la transmissi贸.

En aquests moments, on el coronavirus ja s鈥檋a convertit en una pand猫mia mundial, detectar la malaltia 茅s clau per evitar futures transmissions. Per aquesta ra贸, recon猫ixer les persones que tenen el virus en grans aglomeracions pot reduir l鈥檈fecte d鈥檃questa pand猫mia.

Font: EL PA脥S

L鈥檌ndicador important en aquesta detecci贸 茅s l鈥檈levada temperatura corporal de les persones coneguda comunament com la febre. La termografia 茅s un m猫tode ideal per escanejar grans multituds de persones en un mateix espai perqu猫 no requereix contacte f铆sic 聽i es pot escanejar a dist脿ncia amb precisi贸.

  • Mesurament prec铆s, efectiu i segur de temperatura corporal
  • Detecci贸 sense contacte
  • Prevenci贸 de nous contagis
  • Alerta visual de temperatura anormal

 

La tecnologia intel路ligent que hi ha darrere d鈥檃questes c脿meres compta amb sensors t猫rmics i sensors 貌ptics de diferents lents amb una sensibilitat t猫rmica de precisi贸 que pot arribar des dels -20潞C fins als els 150潞C. Algunes d’elles poden arribar a detectar persones amb alta temperatura fins a 10 metres de dist脿ncia i a m茅s de 30 persones simult脿niament. Shangai va ser una de les primeres ciutats a instal路lar c脿meres t猫rmiques per a la detecci贸 de possibles persones amb el virus i sembla que ha funcionat perqu猫 a China, on tot apunta que es va originar el virus, han congelat el nombre de persones infectades.

ISP Grup 茅s especialista en instal路lacions de sistemes de seguretat i contra incedis. Si la teva empresa necessita d’aquest sistema d’actuaci贸 contra el coronavirus pot consultar amb nosaltres a trav猫s del correu electr貌nic hola@ispgrup.cat聽i et donarem suport t猫cnic i informatiu sense cap problema.

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols m茅s informaci贸 sobre alguns dels serveis d'ISP Grup:            

Call Now Button