Benito Sports

Client: Benito Sports

Any: 2019/Actualitat

Sector: Retail

Benito Sports és una de les centrals de compres més influents del sector esportiu a Espanya. Fundada l’any 1985, actualment gestiona 110 associats i 320 punts de venda distribuïts per Península, Illes Canàries i Balears.

Es distingeixen amb trets de compromís amb l’excel·lència, satisfacció del client, inversió contínua en innovació i sostenibilitat, professionalitat, treball en equip i ètica professional.

Què buscaven? 

Volien actualitzar la seva xarxa de telecomunicacions connectant els espais els uns als altres i mantenir una comunicació de manera efectiva amb els clients. També buscaven la posada a punt de tots els equips amb un manteniment preventiu i correctiu.

Projecte a realitzar en un total de 8 botigues i 1 oficina central.

Què vam fer? 

La solució per part d’ISP Grup comença unificant tots els serveis per millorar la comunicació i la posada a punt de tots els equips.

Vam realitzar una estructura personalitzada de telecomunicacions, interconnectant els establiments amb l’oficina central mitjançant una centraleta Virtual Flexible Big Pime, obtenint una connectivitat en tots els centres de treball.

Dins dels serveis 360º, a part dels manteniments, també es van aplicar serveis d’eficiència energètica, protecció contra incendis i seguretat amb dispositius d’alarmes.

Client: Benito Sports

Any: 2019/Actualitat

Sector: Retail

Índice de contenidos

Resultats

Espais interconnectats estalviant en temps i despeses

Millora del funcionament dels elements

Comunicació efectiva amb els clients

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: