cas èxit sèsam negre

Restaurant Sèsam Negre

Client: Sèsam Negre

Any: 2021

Sector: Hostaleria

Sèsam Negre és un restaurant que fusiona un nou concepte de gastronomia que uneix el millor de la cuina mediterrània amb el millor del menjar japonès. El restaurant neix en 2014 de la inquietud de dos cuiners amb més de 12 anys d’experiència en el sector que, després de conèixer-se i treballar junts, van decidir emprendre aquest projecte culinari.

La creativitat dels cuiners adapta els sabors més típics de la cuina mediterrània amb els sabors de la gastronomia nipona. Tot això, realitzat amb productes de proximitat com el peix del mediterrani. Sushi tradicional, toppings sorprenents i plats que fusionen aliments d’aquí i d’allí és el que podràs trobar en el seu restaurant situat a Mataró.

¿Què ens van demanar? 

Volien remodelar el seu restaurant per a poder transmetre el nou concepte de la seva cuina per al confort i gaudi dels seus clients, a més d’augmentar la seguretat del recinte.

¿Què vam fer?

S’ha realitzat la instal·lació d’un sistema de CCTV (circuit tancat de televisió) amb el qual poden controlar el seu negoci i sentir-se segurs. Les possibilitats que ofereix aquest sistema, com el seguiment de les càmeres en viu i en directe a través de la nostra aplicació per a telèfons intel·ligents, i l’avís instantani a centres de monitoratge connectats amb la policia, han fet que es decantessin per la seva elecció.

A més, s’ha executat una remodelació completa dels espais, tant interiors com exteriors del restaurant, ambientant el local amb elements de jardineria, mobles a mesura, i una il·luminació acollidora aconseguint que l’estada en el local potenciï l’experiència gastronòmica aconseguint atreure els clients a l’interior i fidelitzar-los.

Client: Sèsam Negre

Any: 2021

Sector: Hostaleria

Serveis aplicats: Seguretat, Industrial

Índice de contenidos

Resultats

Seguretat

Potenciar l’experiència gastronòmica

Atreure i fidelitzar clients

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: