Clínica dental Masnou

Dental Masnou

Client: Dental Masnou

Any: 2020

Sector: Clínic

Dental Masnou és una clínica familiar de salut bucodental situada al Masnou. Liderada per la Dra. Bárbara Honrado, amb més de 15 anys d’experiència dedicats a la salut bucodental dels seus pacients.

Són una clínica ecofriendly y biosegura 100%, utilitzen tecnologia de vanguàrdia ecològica, tant en les seves instal·lacions com en els seus equips odontològics. 

Què buscaven? 

Volien que els ajudéssim a ser una clínica ecofriendly i biosegura, a més de poder brindar una experiència diferencial a tots els seus clients.  

Què vam fer? 

Una vegada estudiat el seu cas, vam crear un servei de telecomunicacions adaptat al seu projecte. Vam dotar a la clínica amb equips de seguretat com: càmeres, alarma i productes contra incendis. Vam equipar la sala d’espera i les sales individuals amb purificadors d’aire, perquè el personal i els clients respiressin aire net i filtrat.

Client: Dental Masnou

Any: 2020

Sector: Clínic

Serveis aplicats: Servei 360º

Índice de contenidos

Testimonis

“Per a nosaltres va ser fonamental el fet que ISP grup comprengués les necessitats d’una clínica bio segura on crear una experiència de pacient única i que ens oferissin un servei 360º ocupant-se de tot per fer-la realitat.”

Dra. Bárbara Honrado i Rubén Martín

Propietaris Dental Masnou

Resultats

99,999

Aire lliure de partícules i virus

1500

Visites concertades mitjançant la centraleta telefònica

24

Hores de connexió a central receptora d’alarmes

Tags:
No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: