Què son les alarmes de grau 2?

Existeixen diferents tipus de graus que dicten quins sistemes de seguretat s’adapten al nostre negoci:

  • Grau 1: són alarmes per situacions de risc molt baix. No estan connectades a cap CRA, la instal·lació i manteniment es realitzen de forma autònoma pel mateix comprador del sistema. 
  • Grau 2: les alarmes de grau 2 són aquelles que s’adapten tant a llars com a negocis on no existeix un risc alt de robatori o atracament. Aquests sistemes de seguretat han d’estar connectats a una CRA (Central Receptora d’Alarma). La instal·lació i el manteniment dels sistemes han de dur-se a terme per una empresa especialitzada en seguretat
  • Grau 3: s’utilitzen en negocis i locals que, pel tipus de material amb el que treballen, tenen un risc mitjà/alt d’atracament o robatori. La instal·lació i manteniment està a càrrec d’una empresa especialitzada. Han d’estar sempre connectades a una CRA i sempre compten amb càmeres de videovigilància.
  • Grau 4: aquestes alarmes estan destinades a negocis o institucions considerades com infraestructures crítiques, requereixen un nivell molt alt de seguretat. Un exemple podrien ser els magatzems amb material explosiu.

Tenint una mica clar els diferents graus d’alarmes que existeixen, parlarem doncs d’un sistema referència pel grau 2. A ISP Grup comptem amb un sistema de seguretat punter, que compta amb la millor tecnologia del mercat adequat per a tot tipus de comerços, naus industrials i oficines. El punt fort de la nostra alarma és que, a més a més de complir amb les exigències de les alarmes de grau 2, es tracta d’un sistema intel·ligent

Infinites possibilitats d’automatització per negocis amb l’alarma de grau 2 d’ISP Grup

Com dèiem, el factor més important del nostre sistema són les posteriors aplicacions que és capaç de realitzar. Tot i que els robatoris van caure en picat degut a la pandèmia i que tothom estava a casa, els Mossos d’Esquadra, asseguren que amb la desescalada, els robatoris s’han disparat. Per tant, hem d’estar més preparats que mai.

El nostre principal objectiu és la tranquilitat i la seguretat dels nostres clients, per això, podràs dur a terme accions intel·ligents com:

  • Tancament automàtic de portes i persianes: moltes vegades se’ns oblida tancar la persiana d’alguna finestra de casa nostra, ens passa a tots, per això el nostre sistema és capaç de tancar totes i cada una de les portes, finestres o inclus persianes de la nostra llar. 
  • Simula activitat a casa teva o a la teva botiga: les probabilitats de patir un robatori augmenten si tant a casa com a la botiga no s’hi detecta activitat. Per això a vegades és convenient programar l’obertura durant una estona d’algun llum en alguna habitació i d’aquesta manera els possibles intrusos poden pensar que encara hi ha algú a casa. 
  • Connexió amb la màquina de boira: podem connectar el nostre sistema de seguretat amb el de boira. Així si el sistema de seguretat detecta alguna intrusió en punts claus com per exemple el garatge, el sistema de boira es dispara automàticament, negant tota visibilitat als assaltants. 
  • Il·lumina als intrusos: si el sistema de seguretat detecta moviment, es pot connectar amb un focus d’alta potència que enlluerna els intrusos. 
  • Videovigilància: comptem amb tot tipus de sistemes de vídeo, adaptables a tota mena de superfícies i establiments.
  • Ampliació d’abast de l’alarma : El sistema de seguretat ISP, és capaç d’adaptar-se a totes les llars i establiments. Una de les raons és la millora d’abast en els nostres sistemes. El sistema ReX duplica la capacitat d’abastar espai en magatzems, empreses o fins i tot oficines de varios pisos. Ara els panels centrals Hub 2 i Hub Plus poden arribar a cobrir 35km².

Necessites una alarma per al teu negoci?

La nostra empresa compta amb l’homologació de la DGP (Direcció General de Policia) com empresa de seguretat el que ens autoritza a definir i instal·lar qualsevol alarma de grau 2 i 3 amb les màximes garanties. 

Addicionalment, a ISP Grup durem a terme un estudi de seguretat personalitzat per definir i  identificar els punts de risc de les teves instal·lacions, perquè gaudeixis de total tranquil·litat i protecció per als teus empleats i mercancies. 

Contacta amb nosaltres aquí

T’agraïm el temps de lectura i esperem que l’article t’hagi servit d’utilitat. Fins la propera!

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: