app català protegim

Protegim, marca d’alarmes pionera en oferir als seus clients App Mòbil en català

Protegim, l’alarma catalana i de proximitat, ha aconseguit la traducció al català de l’aplicació mòbil del fabricant internacional dels sistemes de seguretat, Ajax Systems. Protegim ha volgut així millorar l’experiència de la comunitat catalanoparlant a l’hora d’utilitzar una eina amb la qual es du a terme el control total i habitual de l’ alarma. Aquest fet ha sigut possible gràcies a l’estreta col·laboració amb Visiotech (Distribuïdor oficial) i Ajax Systems (fabricant) que han sigut sensibles al projecte de Protegim, d’oferir un servei d’alarma lligat al territori i la gent de Catalunya. 

La primera fase ja es troba disponible pels clients de Protegim. Es tracta de la navegació de l’app en català, amb la qual pots controlar l’activació i desactivació de la teva alarma per la teva llar o empresa i tenir un control total a distància. Per gaudir d’ella, els clients actuals hauran de tindre el mòbil en català i actualitzar l’aplicació per IOS o Android

El segon pas, que estarà disponible en les pròximes setmanes, és el sistema d’avisos en català, mitjançant notificacions i missatges SMS que rep l’usuari davant de qualsevol incidència o detecció. Aquest fet completarà l’experiència de servei d’alarma totalment en català sumant-s’hi a l’atenció al client, servei tècnic i servei des de Central Receptora d’Alarmes en català que ja donava la marca des del seu llançament. 

El tercer i últim pas en el qual ja s’està treballant, és el desenvolupament d’una aplicació pròpia enfocada en oferir una major experiència de marca que serà una realitat durant els pròxims mesos.

Beneficis amb els quals podràs comptar amb l’app de l’alarma Protegim

L’App de Protegim ofereix a l’usuari de forma intuïtiva un munt de funcionalitats.

  • Control total de la teva llar o negoci. 
  • Gestió d’usuaris en l’àmbit d’accessos i graus. 
  • Rebre notificacions quan algú arribi a casa, com per exemple els teus fills en tornar de l’escola. 
  • Connectar-te en qualsevol moment a les càmeres de seguretat i veure el que està fent el teu gos mentre està sol. 
  • Assegurar-te que l’estufa estigui apagada, entre altres situacions similars.
  • I, des d’ara, gaudir de la millor experiència d’aplicació d’alarma en català.
app català protegim

Amb l’arribada d’aquesta traducció, Protegim es converteix en una marca pionera en el sector de les alarmes de seguretat en oferir una experiència de qualitat i totalment en català. 

Si encara no comptes amb l’alarma Protegim i vols saber més sobre el nostre servei i totes les possibilitats de configuració per la teva llar o el teu negoci, fes clic aquí

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: