Seguridad-Keypad-Plus-Split

Protegim, l’alarma catalana: nous dispositius per una major seguretat.

Tots sabem de la importància de mantenir la nostra llar, el nostre negoci o als nostres familiars protegits i volem que així sigui. És per això que per a Protegim, l’alarma catalana,  esdevé essencial incorporar els últims avenços en tecnologia per poder oferir sempre uns sistemes de seguretat, tant per a particulars com per a empreses, de qualitat. 

De la mà de Protegim arriben novetats en seguretat i protecció. Vols conèixer aquests nous productes? A continuació, te’ls expliquem. 

Protegeix el perímetre exterior de la teva propietat 

Els sistemes de seguretat per exteriors són fonamentals per evitar les intrusions a la teva propietat, detectant els intrusos abans no accedeixen a l’interior. Els dos nous productes de seguretat per exteriors de Protegim, el DualCurtain Outdoor i el MotionCam Outdoor, s’encarreguen de proporcionar-te la protecció que necessites pels exteriors de la teva llar o negoci.  

  • El DualCurtain Outdoor és un detector de moviment de cortina bidireccional sense fils per exteriors amb una tecnologia única per ampliar l’àrea protegida. Aquest detector incorpora dos sistemes òptics independents amb sectors de visualització estrets i una configuració flexible que permeten ajustar amb precisió 30 metres de detecció.
  • El MotionCam Outdoor és un detector de moviment sense fils per exteriors amb una càmera fotogràfica per verificar alarmes i una superfície de detecció de 175 m² que et proporciona una seguretat eficaç en qualsevol clima. Resisteix la calor fins a +60°С i suporta el fred fins a -25°С. A més, el detector incorpora una caputxa especial per protegir els sensors del sistema antiemmascarament de la pluja i la neu.

 

Tant el DualCurtain Outdoor com el MotionCam Outdoor incorporen uns sistemes per distingir de forma instantània les amenaces reals de les interferències, permetent així excloure les possibles fonts de falses alarmes. Ambdós productes també incorporen sensors d’emmascarament per tal d’assegurar una protecció al sistema contra possibles sabotatges i atacs.

seguridad-sensores

Controla els accessos amb el nou teclat sense contacte

Establir un control d’accessos que sigui efectiu alhora que segur pels teus treballadors és un aspecte clau avui dia. Per això, davant d’aquesta necessitat arriba el nou KeyPad Plus, un teclat tàctil sense fils que compta amb la millor solució sense contacte per identificar a l’usuari mitjançant una targeta  o clauer. 

Aquest teclat et proporciona un control sense contacte que no afecta la fiabilitat gràcies a la tecnologia DESFire®, una tecnologia també utilitzada a la NASA en els seus sistemes d’accés. 

A més, si els atacants t’obliguen a desarmar el sistema, el KeyPad Plus et permet simular el seu desarmament mitjançant un codi de coacció. El senyal de l’alarma és transmès instantàniament a una central receptora d’alarmes sense delatar en cap moment a l’usuari que l’ha activat. 

Configura el teu botó de pànic

El botó d’alarma sense fils de Protegim és un dispositiu que et permet notificar immediatament del perill o amenaça. Ara ja és possible configurar el teu botó segons les teves necessitats.

El dispositiu admet quatre tipus d’alarmes diferents: botó de pànic, alarma d’incendi, fuita de gas i botó d’alerta mèdica. Configurant el teu botó en una d’aquestes quatre alarmes, en tan sols un clic notificaràs del perill a una central receptora d’alarmes i rebràs l’ajuda sol·licitada.

seguridad-botón-pánico

Si ets un particular o una empresa i vols saber més sobre aquests productes i d’altres, entra a la web de Protegim o truca al 900 52 52 71.

Esperem que l’article us hagi sigut d’utilitat i t’agraïm el teu temps de lectura, fins la propera! 

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: