Party Fiesta

Client: Party Fiesta

Any: 2021

Sector: Retail

Party Fiesta, considerada com la cadena de retail referent a Europa en la venda d’articles per festes i disfresses, compte amb més de 128 punts de venda en 9 països diferents.

Des de 1994, es caracteritzen per comprendre i superar les millors expectatives dels seus clients per qualsevol classe de festa, a través de l’elecció de la gamma més amplia de productes i serveis, millorant sempre el valor de la companyia.

Què buscaven? 

Volien que els ajudéssim a fer una reforma integral en el nou local de La Maquinista. Disseny industrial en tot l’apartat d’instal·lacions en format “experience store”, ja que buscaven generar experiències per mitjà de la utilització dels seus productes.

Què vam fer? 

Una vegada estudiat el seu cas, vam crear un projecte de gestió global personalitzada de tots els serveis industrials.

Vam reformar el local amb un desenrunament de la botiga, anivellament i muntatge del terra, divisions amb plaques de guix laminat i pintura del local.

Vam dotar l’espai amb una instal·lació elèctrica nova, muntatge d’un sistema de climatització, il·luminació, il·luminació digital, fontaneria, i manteniment de sistema d’extinció i detecció d’incendis.

Client: Party Fiesta

Any: 2021

Sector: Retail

Índice de contenidos

Testimonis

“ISP Grup ha demostrat un alt grau de professionalitat per a fer un treball de qualitat en un projecte que era molt important per a nosaltres a l’ésser la nostra primera botiga amb aquest nou concepte, afegint nous temes d’imatge i tecnologia al nostre concepte anterior”

Lolo Hernández

Head of Retail, Franchising & Expansion in Party Fiesta

Resultats

Fiabilitat i seguretat

100% Experience Store

Major eficiència

Tags:
No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: