« L’Associació Catalana de Franquiciadors dedica els seus esforços a la promoció i la difusió de l’activitat franquiciadora, així com a la defensa dels principis ètics del sistema.»

ISP Grup & ACF

 

ISP Grup com a membre soci de l’Associació Catalana de Franquiciadors, possem al servei dels nostres companys associats tota la nostra experiència i professionalitat al sector del retail. Com a empresa retailer, coneixem bé les exigències que comporta disposar de franquicies i es per això que volem donar totes les facilitats per tal de satisfer totes les necessitats de la teva franquícia amb un sol partner.

La nostra finalitat és aconseguir que cada un dels nostres clients pugui oferir un servei eficient i de qualitat sense haver de preocupar-se de res, ja que per això estem nosaltres.

Seguretat i Control de Presència

Protegim la teva empresa amb serveis de seguretat d’última generació essent empresa homologada per la D.G.P. 2017/005 i vetllant pel compromís i l’assistència dels vostres treballadors a l’empresa.

Telecomunicacions

Connectem i transformem les comunicacions de la teva empresa amb solucions tecnològiques enfocades a les teves necessitats.

Industrial

Realitzem el manteniment preventiu i correctiu del teu negoci amb el qual podràs estalviar temps i recursos.

Contra Incendis

Oferim un plus de seguretat per la teva empresa essent empresa homologada pel  codi R.A.S.I.C. 005008088.

Demana informació sense compromís

 

    ¿Què podem fer per tu? (requerit)

    Accepto que les meves dades siguin comunicades a les empresses del grup per l'enviament de comunicacions comercials.

    He llegit i accepto la Politica de Privacitat.

    Si vols més informació sobre alguns dels serveis d'ISP Grup: